Hvordan opsiger jeg mit abonnement?
Profil > Fakturering > Opsig abonnement. Ingen telefonopkald, ingen fastholdelsesflow, ingen "er du sikker?"-pop-ups. Hvis du ikke udfører arbejdet, skal du ikke betale os. Dine data arkiveres i 6 måneder, hvis du beslutter dig for at vende tilbage.